Akcie

Novinky

Milujeme papier

Papier nás sprevádza každý deň. Je s nami, keď píšeme, tlačíme, čítame, kreslíme... viac...

Oslava 10. výročia spoločnosti (Papier a polygrafia 6/2007)

DSC_0484.jpg

Počas slnečných dní babieho leta usporiadala spoločnosť SCP PAPIER v krásnom prostredí hotela Kaskády pri Banskej Bystrici veľkolepú oslavu svojich 10-tych narodenín.

Za desať rokov svojho pôsobenia v oblasti distribúcie papiera získala spoločnosť SCP PAPIER svoje pevné miesto medzi poprednými veľkoobchodmi. V roku 2006 sa jej dokonca podarilo získať prvenstvo na slovenskom trhu s papierom. Za tento úspech spoločnosť vďačí najmä svojim verným zákazníkom a práve im patrila veľkolepá párty, ktorá sa konala v piatok 14. septembra pri príležitosti 10. výročia vzniku spoločnosti. Hotel Kaskády sa vzorne postaral o viac ako stovku hostí, ktorí sa zúčastnili pri konaní osláv s mimoriadne pestrým programom.

V popoludňajších hodinách moderátorka celej párty Andy Timková neformálne privítala hostí na úvodnom „Welcome Drinku" a stihla vyspovedať generálneho riaditeľa Ing. Štefana Štellera o histórii spoločnosti a o jej aktivitách: „Spoločnosť bola založená v roku 1997. Majoritným vlastníkom bol vtedy SCP Ružomberok (dnes Mondi Business Paper SCP). Ďalším akcionárom bola spoločnosť Patex. Neskôr sa majoritný akcionár rozhodol, že v súlade s novou stratégiou špecializácie na svoj „core business", t. j. výrobu papiera, predá svoje podiely v zahraničných veľkoobchodoch i v slovenskom SCP PAPIER-i. Čo sa týka štruktúry predaja spoločnosti SCP PAPIER, približne 70% tvoria grafické papiere a 30% kancelárske papiere. Popri továrenských značkách firma predáva aj papiere pod vlastnou značkou Artist®, uvedenou na trh v roku 2005...". Neformálny úvod podujatia využili hostia na rozhovory so starými i novými známymi, prípadne si prezreli vystavené vzorkovníky papiera alebo finálne výrobky z papiera - knihy, časopisy či katalógy.

Program vyvrcholil spoločenským večerom plným spevu, tanečných vystúpení a hudby v podaní Big Band-u Gustáva Broma pod taktovkou dirigenta Vlada Valoviča. Skvelú atmosféru dopĺňalo chutné jedlo, správne chladené nápoje a samozrejme i hostia, ktorí sa zabávali až do skorých ranných hodín.

Irena Urbanovičová
marketing manager

Uverejnené: Papier a polygrafia č. 6/2007